We doen ons best om u op deze site van nuttige informatie te voorzien. Als u ook vindt dat u hier nuttige informatie hebt gevonden, laat u dan hier even een berichtje achter voor de vrijwilligers die hier al veel tijd in hebben gestoken (en nog steeds doen). Ook opbouwende kritiek is van harte welkom. Alvast bedankt !

U kunt ons ook bereiken via: info@schuilkelder.com

Gezien de vele niet ter zake doende reclame in ons gastenboek, zijn we helaas genoodzaakt om berichten niet langer rechtstreeks te plaatsen, doch pas na goedkeuring. Excuus hiervoor.

Onderwerp *
Naam *
Email
Inhoud *
Beeld verficatie *
   
 

Storing opgelost

Storing in gastenboek is opgelost

Helaas is ons Gastenboek een langere periode buiten gebruik geweest, door een storing op onze server.

Inmiddels zou alles weer moeten werken.

Eventuele toekomstige storingen kunt u melden op: info@schuilkelder.com

zondag 01 februari 2015

Poll - Terugtrekken Nederlandse troepen uit buitenland

Goede poll !!

Poetin laat keer over keer zien dat hij zich nergens iets van aantrekt. Zo heeft hij de afgelopen maanden al 2 x met bommenwerpers met nucleaire lading het Nederlandse luchtruim geschonden. Hoeveel F16's heeft Nederland nog om dergelijke toestellen te onderscheppen (als ze al niet in het buitenland zijn gestationeerd).

Ook is hij zeer recent met z'n vliegdekschip door de Nederlandse territoriale wateren gevaren. We hadden zelfs niet eens een klein fregat in buurt om dit schip zelfs maar te volgen, laat staan te onderscheppen.

Als je bovenstaande waarschuwingen hebt gehad, dan zou je toch mogen verwachten dat er meteen maatregelen getroffen worden en dat onze troepen uit het buitenland worden teruggehaald, nu er grimmige sfeer ontstaat en er serieuze dreigingen zijn in ons eigen land.

Ook al onze tanks zijn al verkocht en onze militairen en ons materieel zit in het buitenland: de deur staat dus wagenwijd open voor Poetin....

Onze Nederlandse krijgsmacht is door dit soort keuzes niet langer een sterke leeuw, maar is op dit moment een tandeloos poesje.

In de oudheid waren ze er al achter: de beste garantie voor vrede is een sterk leger. Wanneer komen ze in Nederland tot dit besef....

zaterdag 23 augustus 2014

Goed site over schuilkelders

Leuke en interessante artikelen over het bouwen van schuilkelders en kelder en wat er zoal bij komt kijken.

ik mis nog wat uitgebreidere info over de voorbereidingen die je moet treffen als je langere tijd bent aangewezen op de schuilkelder, het zg. 'preppen' of 'preppers'.

zaterdag 19 juli 2014

thanks for the info :)

Wow because this is great work! Congrats and keep it up.

vrijdag 27 juni 2014

John

Heya i am for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me. 

donderdag 26 juni 2014

 

Powered by Phoca Guestbook