Share

Dreigingen nemen toe

Sla de krant er maar op open, dreigingen zijn aan de orde van de dag. Of het nu gaat om dreigingen door mensen die hard getroffen worden door een financiële crisis of door dreigingen die ontstaan door natuurrampen zoals: orkanen, aardbevingen of door langdurige stroomuitval als gevolg van een oorlog, terrorisme of zonnevlammen / zonnestormenDaarnaast zijn er nog specifiek op de persoon gerichte dreigingen, zoals: inbraken, overvallen en gijzelingen.

Wat zou er bv. gebeuren bij een echte economische crisis met een hyper inflatie waarbij geld waardeloos wordt, waarmee zelfs de primaire levensbehoefte als eten en drinken enorm kostbaar worden. Op zo'n moment gaat de eeuwenoude wet van 'het recht van de sterkste' gelden.

Heeft u bv. wel eens stil gestaan wat u allemaal niet meer kunt doen, als de stroom (langdurig) uitvalt? Niets zal meer werken, geen verlichting, geen verwarming (een electrische pomp pompt het warme water door de radiatoren), geen koelkast, geen water meer uit de kraan (electrische waterpompen zorgen voor de druk), productieprocessen vallen stil, maar ook de auto’s stoppen met rijden zodra de tank leeg is en er geen nieuwe aanvoer is van brandstof, winkels kunnen niet langer worden bevoorraad, en er zal grote schaarste ontstaan aan de primaire behoeftes van de mens: eten, drinken en veiligheid.

Sterker nog, zonder aanvoer van voedsel en schoon drinkwater zal meer dan de helft van de bevolking binnen 2 maanden het loodje leggen.....

 

                                                                                           Terug naar de homepage

Share
comments